Tuesday, September 15, 2009

S.E.L.A.M.A.T H.A.R.I R.A.Y.A A.I.D.I.L F.I.T.R.I

Hari ini berakhirlah sudah promosi untuk hari kemerdekaan dan ramadan. JC ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang membeli, memberi teguran, tunjuk ajar dan pendapat kepada JC bagi memantapkan lagi promosi serta jualan yang JC buat. Kebanyakkan buku yang JC jual bukan untuk menjatuhkan atau memburukkan mana-mana pihak, cuma JC tidak berminat untuk membuat koleksi. Buku yang dijual kepada pembeli adalah buku yang dibeli oleh JC untuk bacaan sendiri. Oleh sebab itulah harga yang ditawarkan kepada pembeli berkekurangan sedikit dari harga pasaran kerana buku ini dikira "second-hand" walaupun baru dibeli.
Dikesempatan ini juga, JC ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI, MAAF ZAHIR & BATIN kepada rakan-rakan yang sudi memeriahkan chatbox JC ONLINE BOOK serta pengunjung yang singgah di sini. Berhati-hati di jalan raya dan semoga anda dapat menyambut hari lebaran ini bersama-sama yang tersayang.
JC ONLINE BOOK akan bercuti sempena hari raya bermula hari Sabtu bersamaan 19 September 2009 hingga 26 September 2009, Ahad. Sebarang urus niaga dan tempahan akan di jalankan semula pada 27 September 2009.
Terima Kasih...

No comments:

Post a Comment